Visuals

Let your dreams come true...

Atrium Visuals udarbejder 3D-renderinger, til større eller mindre boligprojekter, indretningsprojekter, kontorer og private liebhaverejendomme

3D-logo

Atrium 3D-visualiseringer leveres i høj opløsning, og bruges også til implementering og udvikling af marketingsplaner. Atrium Visuals udarbejder fotorealistiske præsentationer til arkitektur og teknologiske produkter med sidste nye 3D-teknologi.

Ovenfor ses et eksempel på video visualisering udarbejdet i Lumion for bygge Projekt Badekilde. (se mere på hjemmesiden for Badekilde). Alle visualiseringer udarbejdes for tiden i Lumion som er et konkurrencedygtigt visualiserings værktøj.

Lumion kan hurtigt skabe en visuel oplevelse af et byggeri eller produkt. I forhold til hvor detaljeret resultatet ønskes i visualiseringerne arbejdes også med mere detaljerede lyssætninger, reflektioner og renderinger, for at skabe et så naturtro resultat som muligt.

Atrium Visuals og fremtiden

Hos Atrium er vi et team af visualiserings entusiaster og grafikere der brænder for det vi arbejder med. Vi eksperimenterer med alt fra Revit, Sketchup, Photoshop, 3D Studie MAX, 3D Blender, Adobe After Effects m.f. vi søger konstant nye spændende visuelle effekter og holder øje med alt der bevæger sig i branchen.

 

For at opnå en helt naturtro visualisering kræver det ekstra timers lyssætning, reflektering og detaljearbejde, vi søger hele tiden nye udfordringer.

Vi mener at vi har mere at byde på end vores konkurrenter. Vi er et stærkt grafisk team og med æstetisk sans og Atrium Arkitekter i ryggen står vi stærkere når vi skal opnå de bedste resultater.

 

Vores Team har erfaring med flere tidligere byggeprojekter som du kan se eksempler på nedenfor. Hos Atrium har vi valgt at kalde det Atrium Visuals og vi er i stand til at udarbejde alt fra visuliseringer, brochurer, bannere, responsive hjemmeside projekter og alt det der skal til for at visualisere og markedsføre dit næste byggeprojekt.

Kontakt os på tlf. +45 49 20 20 20 for en uforpligtende snak om Atrium Visuals og hvad vi kan hjælpe dig med at visualisere.

Our website atriumarkitekter.dk is under preparation and all texts will be translated to Danish / English in the near future.