Behov

Har du brug for at skille hjemmearbejdet fra dit privatliv? Mangler du hjemmekontoret ?

...

Ved at placere din hjemmearbejdsplads i en pavillon i din have kan du selv styre hvornår du arbejder, og hvornår du er sammen med familien. Du kan selv vælge den størrelse pavillon der passer til dit behov, og hvor længe du vil have.

Pavillion i baghaven

Kunne du tænke dig at have din arbejdsplads i haven, og har du plads på din grund til det ?

...

Vores pavilloner til hjemmekontor opfylder alle bygningsreglementets regler, og vi sørger for alle tilladelser. Tjek i arealberegneren her om du har den nødvendige plads på din grund. 

Arbejdsmiljø

Vores pavilloner opfylder alle arbejdstilsynets krav og mere til.

...

Vi bygger huse der ånder, uden dampspærre og mekanisk ventilation og anvender kun organiske og sunde materialer, der ikke afgiver skadelige luftarter og partikler. Kontoret indrettes ergonomisk og lysteknisk, så du ikke drænes, men får energi, når du arbejder i dit hjemmekontor.

Bæredygtighed

Stiller du store krav til reducering af miljøbelastningen.

...

Syntes du som os, at man ikke bør betale ekstra for at være miljøbevidst ?

Vores pavilloner er bygget efter de ypperste principper for reducering af Co2-belastning, og kun med de mest bæredygtige materialer og løsninger. Vi bygger i FSC certificeret træ og bruger ikke beton, plast og aluminium. Vore pavilloner DGNB-guldcertificeres.

Plug and play

Vil du have dit nye hjemmekontor leveret hurtigt ?

...

Vi leverer den færdige pavillon inden for 14 dage. Fundamenter og installationer er klargjort, og vi hejser din pavillon ind på grunden om formiddagen, og du kan tage den i brug om eftermiddagen. Du kan frit ændre anvendelse fra kontor til anneks, værksted el. lign. Du kan starte med den lille model med mulighed for at udvide til den store senere … eller omvendt ? Når du er færdig med Pavillonen fjernes den, uden at du kan se at den har været der.

Økonomi

Kunne du tænke dig en løsning der koster det halve af en traditionel tilbygning ?

...

Pris eksempler:

Model A   kr. 150.000,00
Model B   kr. 250.000,00
Model C   kr. 350.000,00 
Priser er excl. moms

Financiering :
Du eller din arbejdsgiver kan vælge at købe, lease eller leje. Ring og hør nærmere.

Vi leverer 3 modeller.

Pavillonen kommer i færdige moduler og alt monteres til ibrugtagning samme dag.

A – Lille model

Pavillon med plads til ét arbejdsbord, skuffeskab på hjul og en lille vægreol.

Plantegning

B – Mellem model

Pavillon med plads til to arbejdsborde, skuffeskabe på hjul og et par små vægreoler.

Plantegning

C – Stor model

Pavillon med plads til to arbejdsborde, skuffeskabe på hjul og et par små vægreoler.
Herudover et ekstra modul med plads til tekøkken, printerrum, cafébord med 3 stole.
Plantegning

Kontakt os allerede i dag for en snak om detaljer og mulighederne for din hjemmearbejdsplads i haven.

Eksempel på placering af dit hjemmekontor i haven.

Vores pavilloner til hjemmekontor opfylder bygningsreglementets og arbejdstilsynets krav og skal derfor ligge minimum 2,5 meter fra skel.

Indretning

Der er gjort plads til skrivebord således at der ikke opstår lysskygger i skærme. Der er forberedt for data tilslutning afhængig af husstandens nu Der er forberedt for evt. konference skærm på væg. Rummet opvarmes af el-radiator eller varmepumpe.  Stor model med te-køkken og plads til lille mødebord.

Materialer

Tag med sort tagpap og trekantlister.
Ydervægge beklædt med klinkebrædder
Trævinduer med termo og friskluftventiler
Loft og vægge er malet med linoliemaling
Gulv belagt med linoleum

Indretning, materialer, konstruktioner, installationer og bæredygtighed

Dagslys er en vigtig men undervurderet ressource for mennesker. Vore pavilloner er bevidst udstyret med meget glas men på en med så der ikke opstår lysskær syn eller skærm.

Alle materialer er biologisk nedbrydelige og uden skadelige stoffer for mennesker og miljø. Der anvendes ikke ressource og Co2 belastende beton, dampspærre af plastik eller energiforbrugende ventilation. Fundamentet er genanvendelige skruepæle. Tag og ydervægge er fyldt med træfiberisolering uden dampspærre og kan derfor selv transportere rumfugt.

Friskluft tilførsel foregår gennem ventilationsvinduer der sikrer at den friske luft opvarmes af dagslyset inden det naturligt trækkes ind og ud af rummet.

Opvarmning sker med el radiator hvis husstanden bruger grøn-el. Alternativt anvendes en luft til luft varmepumpe. Varmen kan styres fra en app på mobiltelefonen.

Bæredygtighed er mange ting. Som bæredygtigt grundprincip bruger vi kun FSC certificeret træ i god holdbar kvalitet og dimensioner, så vores moduler kan genanvendes igen og igen.

Vi bruger kun biologisk nedbrydelige overfladebehandlinger.

Vedligehold er gjort nemt.
Alle trækomponenter er samlet med trædyvler eller skruer, således at alt, hvis det måtte blive nødvendigt, nemt og enkelt og uden destruktion kan udskiftes.

Ny undersøgelse peger på hjemmearbejdet som mere effektivt

De første resultater fra en igangværende undersøgelse på DTU peger på, at de nye hjemmearbejdsformer gør folk mere effektive i forhold til at møde på arbejde. For mere end halvdelen er omstillingen til en anden måde at arbejde på gået relativt smertefrit.

Læs mere i artiklen her…

Hvis du vil vide mere…

Udfyld kontaktformen til højre med relevante oplysninger.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, så vi kan hjælpe dig og besvare evt. spørgsmål du måtte have omkring hjemmekontorer.