Projektsalg

Få jeres projekt solgt hurtigt

Er du investor eller ejendomsmægler kan vi levere pakken til et projektsalg af boliger.

 

Vi sammensætter de elementer i pakken, der skal være med til at løfte salget og få jeres projekt solgt hurtigt.

3D visualisering til projektsalg, visualiseringer, film, rendering og stillbilleder er det grundlæggende i vores projektssalgspakker. Til projektsalg følger en hjemmeside for det samlede projekt, hvor 3D visualisering er det bærende, og effektive værktøj, som vi altid anbefaler.

 

Du får din helt egen platform, hvor potentielle købere kan søge relevant information og se, hvordan boligerne kommer til at se ud. Her kommer vi også ind på annoncering og marketing af din side, for at sikre en høj synlighed og så mange relevante besøgende som muligt.

Vi udvikler et grafisk stærkt image, og æstetisk stilfuldt design til hjemmesiden for projektet. Design og logo går igen i alt salgsmateriale. Eksempler på salgsmateriale er trykte brochurer, flyers med plantegninger, annoncer, bannere til facader, showroom, m.v.

 

Det giver dit boligprojekt et genkendeligt udtryk hele vejen igennem og øger kvaliteten af dine kunders købsoplevelse og styrker dermed salget væsentligt.

 

Du kan læse mere om Atrium Visuals Teamet her

Ovenfor ses et eksempel på video visualisering udarbejdet i Lumion for bygge Projekt Badekilde. (se mere på hjemmesiden for Badekilde). Alle visualiseringer udarbejdes for tiden i Lumion som er et konkurrencedygtigt visualiserings værktøj.

Lumion kan hurtigt skabe en visuel oplevelse af et byggeri eller produkt. I forhold til hvor detaljeret resultatet ønskes i visualiseringerne arbejdes også med mere detaljerede lyssætninger, reflektioner og renderinger, for at skabe et så naturtro resultat som muligt.

Byggeprojekter vi har udført

VISUAL PROJEKT BADEKILDE

Udarbejdelse af 3D-renderinger, og video visuals til byggeprojekt “Badekilde” Helsingør. Kreativt ide oplæg. Klargøring efter modtaget Revit model fra arktekter. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til home.dk samt grafisk brochure, banner til markedsføring.

Layout og funktionalitet kan ses på dette link

VISUAL PROJEKT KUBEHUSENE

Udarbejdelse af Website og 3D-renderinger, til byggeprojekt “Kubehusene” København. Kreativt ide oplæg. Kargøring efter modtaget Autocad model fra arkitekter. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til home.dk samt grafisk brochure, banner m.m. til markedsføring.

Layout og funktionalitet kan ses på dette link

VISUAL PROJEKT 8TALLET

Udarbejdelse af Website og 3D-renderinger, til byggeprojekt “8tallet” København. Kreativt ide oplæg. Klargøring efter modtaget Autocad model fra Bjarke Ingels. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til home.dk samt grafisk brochure, banner m.m. til markedsføring.

Layout og funktionalitet kan ses på dette link – (kræver Flash)

VISUAL PROJEKT UNGDOMSBOLIGER

Udarbejdelse af 3D-renderinger, og video visuals til byggeprojekt “Nordrefasanvej 176” København. Kreativt ide oplæg. Klargøring efter modtaget Revit model fra arkitekter. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til home.dk. Udarbejdet grafisk brochure, banner til markedsføring.

Layout og funktionalitet kan ses på dette link

VISUAL PROJEKT Applebys Have

Udarbejdelse af Website og 3D-renderinger, til byggeprojekt “Applebys Have” København. Kreativt ide oplæg. Klargøring efter modtaget Autocad model. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til home.dk

Layout og funktionalitet kan ses på dette link

Kontakt os på tlf. +45 49 20 20 20 for en uforpligtende snak om projektsalg og mulighederne

Our website atriumarkitekter.dk is under preparation and all texts will be translated to Danish / English in the near future.