Er du investor eller ejendomsmægler kan vi levere pakken til et projektsalg af boliger.

Vi sammensætter de elementer i pakken, der skal være med til at løfte salget og få jeres projekt solgt hurtigt.

3D visualisering til projektsalg, visualiseringer, film, rendering og stillbilleder er det grundlæggende i vores projektssalgspakker. Til projektsalg følger en hjemmeside for det samlede projekt, hvor 3D visualisering er det bærende, og effektive værktøj, som vi altid anbefaler.

Du får din helt egen platform, hvor potentielle købere kan søge relevant information og se, hvordan boligerne kommer til at se ud. Her kommer vi også ind på annoncering og marketing af din side, for at sikre en høj synlighed og så mange relevante besøgende som muligt.

Vi udvikler et grafisk stærkt image, og æstetisk stilfuldt design til hjemmesiden for projektet. Design og logo går igen i alt salgsmateriale. Eksempler på salgsmateriale er trykte brochurer, flyers med plantegninger, annoncer, bannere til facader, showroom, m.v.

Det giver dit boligprojekt et genkendeligt udtryk hele vejen igennem og øger kvaliteten af dine kunders købsoplevelse og styrker dermed salget væsentligt.

VISUAL PROJEKT BADEKILDE

Udarbejdelse af 3D-renderinger, og video visuals til byggeprojekt “Badekilde” Helsingør. Kreativt ide oplæg. Klargøring efter modtaget Revit model fra arktekter. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til home.dk samt grafisk brochure, banner til markedsføring.

PROJEKT SKELMOSEHUS

Udarbejdelse af et mindre Website til byggeprojekt “SKELMOSEHUS” København. Kreativt ide oplæg. Klargøring efter modtaget model fra arkitekter. Teknisk udvikling af website med tilhørende integration til ejendomsmægleren samt helsides annoncer i bl.a. Børsen og Berlingske.

Ovenfor ses et eksempel på video visualisering udarbejdet i Lumion for bygge Projekt Badekilde. (se mere på hjemmesiden for Badekilde). Alle visualiseringer udarbejdes for tiden i Lumion som er et konkurrencedygtigt visualiserings værktøj.

Lumion kan hurtigt skabe en visuel oplevelse af et byggeri eller produkt. I forhold til hvor detaljeret resultatet ønskes i visualiseringerne arbejdes også med mere detaljerede lyssætninger, reflektioner og renderinger, for at skabe et så naturtro resultat som muligt.

Visualisering

Ovenfor illustrerer vi hvordan en meget lille grund er udnyttet til det yderste og hvordan de få kvadratmeter giver mest værdi. Arealer og rum er meget små og  det kan være svært at forestille sig boligens udtryk. Det er på denne lette visualisering gjort tydeligere og let forståeligt. Bemærk hvordan bevægelsen igennem den lille bolig der åbner sig op mod terrassen skaber et roligt og naturligt indtryk.